Klasiskā kafija

BRAZĪLIJAS „BOURBON“

Palutiniet savas garšas sajūtas ar nogatavojušos plūmju un saldā kanēļa aromātiem.
Gluži kā izbaudīt vecmāmiņas plūmju kūku aukstā dienā.
KOLUMBIJAS „SUPREMO“ Lieliski sabalansēts kafijas rūgtums, skābenums un aromāts.
Manāma samtaini skābena augļu garša. Iecienīta un populāra kafija.

KOLUMBIJAS „SUPREMO“,
bez kofeīna

Bezkofeīna Kolumbijas kafija saglabā savu sabalansēto rūgtumu, skābenumu un aromātu.
Bezkofeīna kafija ieteicama tiem, kurus traucē kofeīns vai arī tiem, kuri vēlas dzert vairākas tases kafijas dienā.
  NIKARAGVAS
„SUPER GIANT“
Organiskās kafijas pupiņas, kas audzētas bez lauksaimniecības ķīmijas un pesticīdiem un pārsvarā tiek audzēta ēnā.
Leģendu apvīta, populāra kafija, kuras lielo pupiņu izmērs izpelnījies apzīmējumu “ziloņa kafija”.

KOSTARIKAS „SHB“

Teicama brokastu kafija! Pilnīga, izteikti aromātiska, ar vīna un riekstu garšas niansēm.

ESPRESSSO

Īpaši tumši grauzdēts kafijas maisījums, kas domāts pagatavošanai espresso automātā. Tumši grauzdēta kafija nesatur tik daudz kofeīna kā gaišāks grauzdējums. Jautājiet mūsu kafijas ekspertiem, kāpēc?

JAMAIKAS
„ZILO KALNU“

Pasaules slavenākā, pasakainākā un viena no dārgākajām kafijām.

Baudi arī Tu!
  PERU ORGANIC,
Fair trade

Organiskās kafijas pupiņas, kas audzētas bez lauksaimniecības ķīmijas un pesticīdiem un pārsvarā tiek audzētas ēnā.

Kafija, kura ir jānogaršo!
  JEMENAS „MOKA“

Īsta „Mokas” garša! Rūgteni salda, ar nelielu asumu un šokolādes garšas iespaidu. Klasiskā kafija tās pilnīgākajā izpausmē. Šī kafija satur mazāk kofeīna nekā citas.

 KENIJAS „AA“Visaugstākās kvalitātes Kenijas kafija. Tai piemīt maigs rūgtums un skābenums. Ļoti aromātiska, ar vīna garšu.
  GVATEMALAS „ANTIGUA“

Sabalansēta, īpatnēja dūmakaina garša. Vidējs rūgtenums, izsmalcināts asumiņš un bagāts aromāts.

Gardēžu iecienīta kafija!
  PANAMAS „BOQUETTE“ Sabalansēta un maiga kafija ar saldenu pēcgaršu. Aromātiska un maiga.
  SUMATRAS „SUPER GIANT“

Bagātīga garša, vienlaikus maiga, ar sabalansētu skābenumu un rūgtumu.

Viena no izcilākajām kafijām!
  TANZĀNIJAS „KILIMANJARO“

Kafija, kas satur visvairāk kofeīna.  Kafijas cienītājiem, kuriem patīk stipra kafija.

Rūgtena, tumīga sajūta. Garšīga!
  INDIJAS „MONSOONED MALABAR“ Slavena Indijas kafija, kuras zaļās pupiņas lietus sezonā glabājas īpašos apstākļos. Tai ir izteikts aromāts, kas atgādina ciedru. Maiga, vienmērīga garša, tumīga sajūta mutē.

ETIOPIJAS „YIRGACHEFFE“

Kafija kāda tā bijusi savos pirmsākumos. Liela daļa Etiopijas kafijas tiek ievākta no savvaļā augošiem kafijas kokiem. Mežonīga, aromātiska, tumīga.
  PAPUA JAUNGVINEJAS

Šī Indonēzijas augstkalnos starp ziediem un mango kokiem augusi kafija ir cēlusies no Jamaikas Zilo kalnu kafijas dēstiem.

Izcila vidēja grauzdējuma kafija ar bagātīgu un lieliski sabalansētu garšu.
  KENIJAS „ĀFRIKAS PĒRLES“

5% no kafijas ogām ir tikai viena pupiņa auglī. Šajā vienā pērlītē slēpjas divu kafijas pupiņu spēks un aromāts.

Ar roku lasītas kafijas pērlītes, kas grauzdējot prasa vairāk karstuma, lai pilnībā atklātu savu piesātināto aromātu.
  DOMINIKĀNAS „BARAHONA“

Lieliski sabalansēts intensīvs kafijas aromāts, viegls skābums un tumīgums, kas atstāj neparrastas saldmes pēcgaršu.
  TAIZEMES „PANG KHON“

Maigais kafijas aromāts ļoti atgādina tumšo šokolādi ar riekstu un citrusu ziedu aromātu. Pēcgaršā uzplaukst karameles saldenās notis.
  WEST BLUE JAVA

Šīs Indonēzijas reģionā ar roku vāktās kafijas pupiņas pēc apstrādes un grauzdēšanas parāda savu pilnīgo un saldeno garšu ikvienā kafijas tasītē.
  
 
AROMATIZĒTĀ KAFIJA